• Ponosni na sebe!
  Ponosni na sebe!
 • Radionice kreativnog izražavanja
  Radionice kreativnog izražavanja
 • Lotosice style
  Lotosice style
 • Lotosice style
  Lotosice style

Misija Udrženja "Humanitarna organizacija Lotosice" Tuzla je

Promovirati punu socio-ekonomsku integraciju i uticati na promjenu društvenih stavova prema invalidnosti, naročito prema ženi sa invaliditetom.

U BKC TK-a Tuzla upriličena modna revija „ Lotosice Style“

revija 1Četvrta po redu modna revija „ Lotosice Style“ održana je večeras u velikoj sali BKC TK Tuzla. Reviju su organizovale članice Udruženje „ Humanitarna ogranizacija Lotosice“ iz Tuzle i „ Lotosice d.o.o Tuzla“ u saradnji sa Užom naučnom oblasti motorički poremećaji i hronične bolesti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i Centrom za edukaciju i profesionalnu rehabilitaciju Tuzla.

Pubila je imala priliku vidjeti dio asortimana koje su izradile članice Udruežnja, a riječ je o haljinama za dnevni i večernji izlazak te dio radne opreme.

„ Bila je ovo prilika da našim sugrađanima prezentiramo ne samo naš rad i kreativne sposobnosti, nego i mogućnost iskorištavanja preostalih radnih sposobnosti osoba sa invaliditetom i naših napora da unaprijedimo osnovna ljudska prava osoba sa invaliditetom.“. istakla je dr.sc.Edina Šarić, vanr.profesorica Edukacijsko- rehebilitacijog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

globalfundforwomen g afsc g undp g eu g mercy g abilis g

 

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.