• Dobro došli na stranice Lotosice d.o.o.
    Dobro došli na stranice Lotosice d.o.o.
  • Radovi na drvetu
    Radovi na drvetu
  • Drveni stalak za kancelarijski pribor
    Drveni stalak za kancelarijski pribor

Bavimo se proizvodnjom radne opreme, obradom drveta i grafičkim dizajnom

Nudimo širok asortiman proizvoda iz oblasti kojim se bavimo. Proizvodimo po evropskim standardima i garantujemo za kvalitet naših proizvoda!

Proizvodnja zaštitnih uniformi

Pogon za proizvodnju zaštitnih uniformi za sve vrste zanimanja, izradu konfekcije, program za ugostiteljstvo, posteljni program, odjeću po narudžbi, i sl

Pogon za obradu drveta

Bavimo se izradom pločastog namještaja, komadnog namještaja, drvne galanterije i drugih proizvoda od drveta po zahtjevu kupca…

Grafički dizajn

Bavimo se i grafičkim dizajnom i izradom ručno rađenih unikatnih čestitki za sve prigode i praznike, koje su izazvale veliki interes na našem tržištu zbog svoje originalnosti..

U BKC TK-a Tuzla upriličena modna revija „ Lotosice Style“

revija 1Četvrta po redu modna revija „ Lotosice Style“ održana je večeras u velikoj sali BKC TK Tuzla. Reviju su organizovale članice Udruženje „ Humanitarna ogranizacija Lotosice“ iz Tuzle i „ Lotosice d.o.o Tuzla“ u saradnji sa Užom naučnom oblasti motorički poremećaji i hronične bolesti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i Centrom za edukaciju i profesionalnu rehabilitaciju Tuzla.

Pubila je imala priliku vidjeti dio asortimana koje su izradile članice Udruežnja, a riječ je o haljinama za dnevni i večernji izlazak te dio radne opreme.

„ Bila je ovo prilika da našim sugrađanima prezentiramo ne samo naš rad i kreativne sposobnosti, nego i mogućnost iskorištavanja preostalih radnih sposobnosti osoba sa invaliditetom i naših napora da unaprijedimo osnovna ljudska prava osoba sa invaliditetom.“. istakla je dr.sc.Edina Šarić, vanr.profesorica Edukacijsko- rehebilitacijog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Jedinstvene ideje

Naša kompanija će vam prilikom svake narudžbe pružiti  na raspolaganje tim stručnjaka  koji će vam dati vid riješenja koja dosada nisu viđena i koja su jedinstvena.

Kvalitet

Bilo da se radi o obradi drveta, grafičkom dizajnu ili zaštitnoj opremi kvalitet naših proizvoda je neupitan i uvijek vrhunski.

Tačnost

Tim stručnjaka u svo poslu nam garantuje tačnost i preciznost u izradi i isporuci naručenih proizvoda.

cestotehnik mpljubace bramac elektroprivreda bih te tuzla memprom ibn sina

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.